Despre Brasov de azi de ieri si maine

      


    Brasov este resedinta a judetului cu acelasi nume,se gaseste a fi situata in partea central-estica a Romaniei, la poalele varfului Tampa (967m). Teritoriul administrativ al orasului Brasov se incadreaza in partea sud a depresiunii Brasovului , la contact cu rama muntoasa si respectiv cu fluxul intern al Carpatilor Orientali.Principala atractie este orasul vechi - cartierul Schei , inca plin de farmec , unde se pot gasi o multime de case si obiecte vechi , in special pe filon religios.Municipiul Brasov detine un numar de 46 de gradinite cu program normal sau prelungit , 28 de scoli generale ,7 colegii nationale- care au dat tarii multe valori si oameni de prestigiu - 7 licee , un seminar teologic , 11 grupuri scolare, o universitate de stat cu 16 facultati si se gasesc si 4 colegii , o academie a fortelor aeriene , precum si 6 universitati private si un numar de scoli postliceale.
Este un oras important centru industrial, cultural dar si de afaceri, Brasov este si un centru universitar de traditie. Datorita numeroaselor monumente istorice si artistice , orasul Brasov este unul dintre cele mai importante centre turistice ale tarii.
      Istoria,traditia locurilor dar si prin caldiri vechi inca bine pastrate fac ca Brasovul sa fie un oras de poveste aerul prospat de munte te indeamna la drumetii si trezeste curiozitatea oricarui om de a incerca sa cunoasca locurile care au un farmec aparte pitoresc.
 

            Vino si cunoaste Orasul De Poveste Brasov!