Pensiuni

                 
Pensiunea Ambient  
In Brasov
Pensiunea Ambient va asteapta intodeauna cu ospitalitatea sa caracteristica si serviciile ireprosabile orientate catre satisfacera tutror cerintelor dumneavoastra. Design-ul clasic incanta privirea, oferind acea stare de liniste interioara pe care o doreste fiecare calator. Prin excelenta un mediu creat cu atentie pentru oaspeti, adaptat nevoilor si asteptarilor cele mai exigente. Pensiunea Ambient oferind atmosfera perfecta pentru calatorul decis sa îi treaca pragul. Receptia, salonul de mic dejun, barul si spatiile de cazare ofera toate ingredientele unui sejur confortabil, intr-o ambianta moderna.
Telefon 0368405522, 0368405523 sau 0268410387
 
 
Residence Hirscher
In Brasov
Pozitionat in centrul istoric al Brasovului, la cativa metri de Biserica Neagra, Piata Sfatului, Promenada si telecabina Tampa, restaurante, cafenele, magazine fac din Residence Hirscher locul perfect sa te simti ca acasa,vdeparte de casa. Cele 10 apartamente spatioase sunt ideale atat pentru cupluri cat si pentru familii cu copii (chicineta, living cu canapea extensibila, dormitor si baie). Receptie 24/7, parcare publica in fata hotelului, cutie valori, reduceri la restaurante si cluburi, fidelizarea turistilor sunt cateva din argumentele care te vor face sa revii la Residence Hirscher Brasov.
Telefon 0368401212 sau 0730654305

 
Pensiunea Natural
In Brasov
             
 
Pensiunea Natural din Brasov este amplasata langa Biserica Neagra, chiar in centrul istoric al Brasovului,intr-o locatie ce dateaza din anul 1920 si este recent renovata si modernizata cu finisaje deosebite. Vila are curte interioara si o gradina care se intinde pana sub zidul vechii cetati cu vedere panoramica spre Tampasi ne situam chiar sub acest munte, pe prima strada circulata auto, zona fiind linistita. Pe langa servicii de cazare, pensiunea va sta la dispozitie cu numeroase alte avantaje: amplasare la strada, cu acces auto usor si parcare gratuita si supravegheata permanent,curte interioara cu gradina si grill, receptie non stop.
Telefon 0744321273

    
 
 
Cauta cazare in Romania:
Sosire
Plecare
Cazare Hoteluri Bucuresti