Principală » Sport Rugby Copii
11:17 PM
Sport Rugby Copii


     Clubul Sportiv Rugby Sacele pentru copii este un club la inceput de drum si din pasiunea pentru sport este finalitatea unui proiect de dezvoltare inceput de catre antrenorii micutilor rugbysti  Adrian Dragos si Gabriel Solcan.Clubul desfasoara o activitate de cunoastere, selectie, pregatire si promovare a copiilor, cu calitati de practicare a acestui sport.
Este foarte important sportul in dezvoltarea fizica a unui copil iar rugby-ul este un sport barbatesc prin excelenta, care va stii sa-i defuleze pe cei mai batausi copii si sa-i activeze pe cei mai lenti. In cazul in care copilul dumneavoastra doreste sa adere la acest sport, incurajati-l: rugby-ul este un pasaport pentru viata in echipa.


Initiaza, desfasoara si participa la activitati si competitii sportive care ajuta colectivul, in vederea cresterii potentialului valoric si competitiv.
Se sustine si se incurajeaza  activitatea fizica atat pentru cei care doresc sa faca putina miscare,cat si pentru cei care isi doresc sa inceapa un drum spre perfomanta.

Inscrieri si antrenamente copii varsta 7-12 ani, zilinic.Telefon 0729753499




Vizualizări: 362
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Autentificare ]