Moda si tendinte

  

   

    Moda oare conteaza ? chiar daca stii ca nu iti sta bine si nici nu te simti confortabila in hainele care sunt noua tendinta.Da moda conteaza ! dar putem sa asociem noua tendinta dar sa luam numai ce ni se potriveste ca varsta si in ce ne simtim confortabil si relaxant.
   Trebuie sa stim ca hainele cu stil si culoare care inspira decenta,tinerete si asociat cu ceva stil vor fi mereu la moda.A purta culori vulgare sau a dori sa fim mai sexy decat ar fi indicat nu este potrivit orice persoana poate fi cu prost gust dar cu asta nu facem decat sa atragem atentia persoanelor din jurul nostru la incapacitatea de a nu stii cum sa ne imbracam.
Fiecare eveniment sau zi obisnuita trebuie sa fie cu imbracamintea adecvata nu trebuie sa fii bogata poti fi si o persoana modesta dar trebuie sa stii sa te comporti si sa te imbraci cu bun gust.
     Fii cu stil si simte-te bine in hainele pe care le porti fa persoanele din jurul tau sa te agreeze si sa te placa tocmai pentru ca iti adpoti un stil care sa inspire.
    Coafura conteaza ca sa arati bine in orice situatie, nu trebuie sa fii o clienta fidela a saloanelor de infrumusetare. Invata sa te coafezi singura, in functie de evenimentul la care trebuie sa iei parte.
    La o petrecere, nu trebuie sa iti torni pe tine un borcan intreg cu sclipici sau iti faci cocuri. Naturaletea e apreciata in orice situatie, asa ca indreapta-ti parul cu placa si accesorizeaza-ti coafura cu un detaliu inflorat. Aranjeaza-ti parul imediat dupa ce l-ai spalat si l-ai uscat cu foehnul, pentru ca atunci prinde forma pe care ti-o doresti.
    Atunci cand mergi la un interviu, nu trebuie sa il impresionezi pe angajator printr-o tinuta speciala, printr-un machiaj strident sau printr-o coafura ca la carte. Incearca sa pari naturala si relaxata, fii sigura pe tine si alege sa iesi in evidenta printr-un CV impresionant. In materie de coafuri este recoamndabil o coada de cal, foarte usor de realizat.
   Atunci cand te intalnesti cu baiatul pe care il placi, iti doresti sa arati perfect! Dar el nu trebuie sa vada ca depui eforturi extraordinare pentru a-i fi pe plac. Opteaza pentru o coafura cu bucle lejere.
   Fi inspirata si cu stil !