A fi student


  
          Oriunde ai fi,in orice oraş sau ţara eşti student plin de vise si te aşteapta râsete peste râsete, facultate, examene, petreceri mai faci şi câteva prostii,greşeli.Toată lumea care se încadrează în statutul de student a trecut prin astfel de experiențe.Pe parcursul facultătii vor aparea si greutăti dar contează să rămâi tu insuţi să studiezi ce iti place,sa nu renunţi la vise oricât de indepartate ar părea si sa nu încerci sa copiezi pe nimeni rămâi doar tu insuţi.
     Încearc
ă să cunoşti oameni noi, colegi de facultate care sunt mai inteligenţi.Mulţi studenţi îşi păstrează anturajele pentru că nu au curajul şi imboldul necesar de a cunoaşte oameni mai deştepţi şi mai interesanţi.Cei care au insă curajul, reuşesc să lege noi prietenii, să îşi crească inteligenţa emoţională şi să relaţioneze mult mai uşor cu oamenii în general.Cea mai bună perioadă pentru a experimenta şi pentru a învăţa lucruri noi este în facultate.Cu cât te împrieteneşti cu mai mulţi oameni capabili şi competenţi, cu atât mai bine o să îţi fie.

Î
n mod sigur ai c
âteva citate favorite, dar cate dintre ele reusesc cu adevărat sa iti transmită un mesaj puternic sau să te inspire? Descoperă câteva dintre cele mai inteligente, inspiraţionale si pline de adevăr citate spuse de oameni mai mult sau mai puţin cunoscuţi.

 1. "Worrying is like a rocking chair. It gives you something to do but  it doesn’t get you anywhere." - Van Wilder ("Grijile sunt ca un balansoar. Iti ofera ceva, dar nu te duc nicaieri")

2. "It’s your thinking that decides whether you’re going to succeed or fail." - Henry Ford ("Gandurile tale sunt acelea care decid daca vei reusi sau daca vei da gres")

3. "Remember that your own resolution to succeed is more important than any other." - Abraham Lincoln ("Aminteste-ti ca rezolutia de a reusi este mai importanta decat oricare alta")

4. "You can do anything, but not everything." - David Allen ("Poti face orice, dar nu totul")

5. "You miss 100 percent of the shots you never take." - Wayne Gretzky ("Regreti 100% din sansele pe care le ratezi")

6. "We are what we repeatedly do; excellence, then, is not an act but a habit." - Aristotel ("Suntem ceea ce facem in mod repetat. Asadar excelenta nu este un act, ci un obicei")

7. "Work like you don’t need money, love like you’ve never been hurt, and dance like no one’s watching." - Autor necunoscut ("Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani, iubeste ca si cum nu ai fost niciodata ranit si danseaza ca si cum nimeni nu te-ar privi")

8. "Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere." - Albert Einstein ("Logica te va duce din puncul A in punctul B. Imaginatia te va duce oriunde.")

9. "The journey of a thousand miles must begin with a single step." - Lao Tzu ("Calatoria de 1000 de mile trebuie sa inceapa cu un singur pas")

10. "Action may not always bring happiness ... but there is no happiness without action." - Benjamin Disraeli ("Actiunea nu iti va aduce intotdeauna fericire... dar nu poti fi fericit fara actiune")